ADELANTE

Ervaringen van cliënten

zondag 4 juni 2023

In de rubriek ervaringen van cliënten ditmaal de ervaring van Retno Pala met het 12-weeks-therapieprogramma als gevolg van een COVID-19 besmetting.

Allereerst, kan en wil ik dit traject aan eenieder voor wie het van belang is alleen maar aanraden. Het enthousiasme, gedrevenheid, duidelijkheid en positiviteit in handelen/behandeling van het gehele team is bijzonder en zeer lovenswaardig.

Ik persoonlijk heb met name met Jana, Roy, Vera, Dhr. Bakx en Janneke bijzonder goed kunnen samenwerken. Zij waren écht welwillend, begripvol en bijzonder kundig in hun vakgebied. Ik vind het jammer dat ik niet vroeger na mijn uitval door ziekte met dit traject in contact gekomen ben. Maar beter laat dan nooit natuurlijk.

Als je de gegeven richtlijnen/aanwijzingen/adviezen/ tips en tops opvolgt dan ben ik ervan overtuigd dat je er alleen maar baat bij kunt hebben, zelfs als je door omstandigheden toch niet in je werk terug kunt komen.

Voor mij persoonlijk was het aanzetten, goh wat heb ik er tegenop gezien, tot meer bewegen/actiever sporten, het keerpunt. Ik mag wel zeggen een keerpunt zelfs in mijn leven. Ik heb nooit actief gesport en had er eigenlijk een bloedhekel aan! De manier waarop dit echter wordt toegelicht, benaderd en gegeven is veelzijdig en heeft zelfs zo'n grote anti-sporter als ik over de streep gebracht. 

Ik was door omstandigheden niet in staat om alle activiteiten ter plekke uit te voeren. Mede door het begrip van de zorgverleners voor deze omstandigheden, heb ik dientengevolge wel haast een complete fitness-studio aangeschaft in de vorm van een loopband, een hometrainer, een halve balans bal en een strekband. Voor mij persoonlijk bleek dit ideaal. Ik kan nu te allen tijde gewoon meer bewegen. Een kleine investering voor een groot plezier en uiteindelijk mijn eigen welzijn.

Kortom, dankzij deze therapie voel ik me weer meer mens en sta ik weer wat krachtiger in het leven dan voorheen. Mijn conditie is niet alleen verbeterd, maar zeer zeker ook mijn geestelijk welzijn.

Dank jullie daarvoor!!

Retno Pala