DAC Audiologie Kinderen Header 2

Behandeling Individueel (ZG-zorg)

Bij Adelante bieden we individuele behandeling aan voor kinderen met gehoorbeperkingen. Als uw kind hinder ervaart van zijn slechthorendheid / doofheid ondanks het gebruik van goede hoorapparatuur, kunnen onze professionals van het interdisciplinaire team hen en u als ouders begeleiden bij het omgaan met deze beperkingen.

Onze individuele behandeling vindt plaats bij u thuis, waar we werken aan het bevorderen van de spraak-, taal-, communicatie- en gehoorontwikkeling van uw kind. We richten ons op het aanleren van vaardigheden die essentieel zijn voor de communicatie en interactie met de wereld om hen heen.

Daarnaast bieden we gebarencursussen aan voor ouders en verzorgers in de directe omgeving van het kind. Deze cursussen stellen u in staat om effectief te communiceren met uw kind en te ondersteunen bij hun taalontwikkeling.

We streven ernaar om uw kind de best mogelijke zorg en ondersteuning te bieden. Onze professionals staan klaar om u en uw kind te begeleiden op het pad naar een betere spraak, taal en communicatie. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken.