Adelante 23

Vertrek Yvette van Horn, lid Raad van Bestuur Adelante

maandag 17 juli 2023

Yvette van Horn, revalidatiearts en lid Raad van Bestuur van Adelante, zal aan het eind van dit jaar Adelante verlaten. Na dertien jaar maakt zij per 1 januari 2024 de overstap naar De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht, waar zij voorzitter Raad van Bestuur wordt.

De Raad van Toezicht betreurt het vertrek van Yvette. “Yvette was al snel na haar aantreden als revalidatiearts actief in het management van Adelante. Eerst als medisch manager en nu al meer dan zes jaar als lid Raad van Bestuur. Ondanks een drukke agenda als bestuurder is zij ook nog regelmatig als revalidatiearts bezig in de directe patiëntenzorg. Yvette heeft veel betekend voor Adelante; zeker in de afgelopen hectische jaren waarin we onder meer te maken hadden met Corona en overstroming op onze locatie in Valkenburg. Als aanjager sloeg Yvette met medewerkers de handen ineen om de eerste Corona-revalidatieafdeling in Nederland op te zetten. Wij zijn Yvette dan ook erkentelijk voor haar inzet de afgelopen jaren en wensen haar veel succes met deze nieuwe uitdaging”, aldus Rob van ’t Hullenaar, voorzitter Raad van Toezicht.

De Raad van Toezicht zal de komende maanden aan de slag gaan om een goede opvolger voor haar te vinden.